eski üyeler

Fatma BuçakcıFatma Buçakcı
Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo,Televizyon ve Sinema Bölümü’nden 2003 yılında mezun oldu. Halen Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gazetecilik Anabilim Dalı’nda yüksek lisans çalışmalarına devam etmektedir. Aynı zamanda TÜBİTAK-SOBAG tarafından Haziran 2007-Ekim 2008 tarihleri arasında desteklenen “DİJİTAL OYUN KÜLTÜRÜ ve TÜRKİYE’DE GENÇLİĞİN INTERNET CAFE KULLANIM PRATİKLERİ” (107K039) projesinde bursiyer olarak çalışmıştır.

Harun YıldızHarun Yıldız
Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo,Televizyon ve Sinema Bölümünde yaptı. Şu an Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünde özel öğrenci olarak yüksek lisans yapmakta, ODTÜ-Teknokent’e bağlı Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezi’nde (ATOM) senarist olarak çalışmaktadır. Lisans eğitimi sürecinde belli yayınlarda yazıları çıkmıştır.

Mehmet KentelMehmet Kentel
1986’da Paris’te doğdu. 14 yaşından itibaren çeşitli amatör dergilerde ve internet sitelerinde yazıları çıktı. 2001-2002 yıllarında Yapı Kredi Sermet Çifter Kütüphanesi Dergisi 4. Kat’ta kitap eleştirileri yazdı. 2005’te Level’a girdi, 2 sene boyunca serbest yazar olarak çalıştı. Bu sırada aynı bünyede çıkan Resmi PlayStation 2 Dergisi’nin de kadrosundaydı. 2007’de Oyungezer’in kurucu kadrosunun bir parçası olarak Level’dan ayrıldı. Yazılarına halen Oyungezer’de devam ediyor. Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü ve Tarih bölümünde Çift Anadal Programı son sınıf öğrencisi olarak sürdürüyor.

(ekip)


No Responses Yet to “eski üyeler”

  1. Yorum Yapın

Yorum bırakın